Nyheter

Hydroscand etablerar sig på Island

Hydroscand har vuxit kraftigt under de senaste åren och finns i 18 länder i Europa, Asien och Afrika. Nu etablerar sig den svenska koncernen i ytterligare ett land och öppnar en filial på Island.
Hydroscand fortsätter sin expansiva resa och kommer inom kort att öppna en filial i Reykjavik, på Island. Denna nyetablering innebär att Hydroscand då finns representerade i 19 länder, världen över.
Butiken beräknas öppna för kunderna i april 2019.
– Island är en intressant marknad att starta upp Hydroscands verksamhet i. Här finns en stark efterfrågan av slangservice inom fiskeindustrin, jordbruket och entreprenad. Det första steget är att öppna upp en butik i Reykjavik, det andra steget blir att rulla ut vår mobila tjänst, SlangExpress, som kan hjälpa kunder på plats, även utanför Reykjavik, säger Magne Høyland, VD Hydroscand Norge som ansvarar för etableringen.
Hydroscands nya filial kommer att ledas av Gunnar Örn Hjartarson.
– Det känns inspirerande att få ta sig an utmaningen att etablera Hydroscand på Island. Detta är starten på resan att bygga upp Islands närmaste slangsservice, säger Gunnar Örn Hjartarson, ansvarig för Hydroscands nya butik på Island.
Bilden:
Fr v Gunnar Örn Hjartarson och Leon Hafsteinsson.