Nyheter

Scantruck redo för Bauma med en titt in i framtiden

Det är internationellt med stort i när det var tredje år är dags för världens största entreprenörmässa i München. Scantruck-medarbetare från Sverige ser till att det också blir ett svenskt inslag hos en av de absolut ledande maskinproducenterna. Hos Manitou kommer svenska pratas under Bauma-veckan från 8 till 11 april.
– Scantruck är med från början till slut, och även om vi inte kommer fylla så mycket på gigantutställningen, där man räknar med mera än 600.000 besökare, så kommer man kunna se oss. Om några av gästerna vill ha en förklaring på svenska kan man iallafall få tag på oss. Det har vi erfarenhet från tidigare Bauma-mässor att det är behov för. Manitou etablerar ett system så att de svenska besökarna bara ska hänvända sig vid informationsdisken, och så blir en Scantruck-medarbetare kontaktad, säger Business Manager Sweden Anker Lemvig hos Scantruck.
– Bauma är ett fantastiskt sätt att uppleva allt som finns på entreprenör- och anläggningsfronten. Det är uställningen som visar det helt ultimata. Också saker och produkter som vi aldrig får möjlighet för att visa på en svensk mässa. Men för Manitou blir Bauma 2019 också utställningen som ger möjlighet för en titt in i framtiden, säger Anker Lemvig.
Oxygen Corner
Hos Manitou, som är helt framme på världsplan som producent av teleskoplastare och liftar, inrättas ett s.k. Oxygen Corner. Ett markant hörn i Manitou-montern med fokus på låg-emissionsmaskiner och de helt emissionsfria elmodellerna. Den franska producenten kommer med eldrivna maskiner både bland teleskoplastarna och de terränggående liftarna.
Förutom markanta teleskoplastare och liftnyheter, kommer Manitou-montern i München också att inkludera amerikanska Mustang-maskiner. Mustang är en del av Manitou-koncernen, och de små, gula lastmaskinerna är framöver röda och marknadsförs under Manitou-namnet.
Bilden:
Business Manager Sweden Anker Lemvig är själv igen med på Bauma, där han och övriga Scantruck-medarbetare kommer vara på plats i Manitou-montern.