Nyheter

Lagerstedts Bil öppnar ett FordStore i Haninge

Med 35 års erfarenhet i bagaget har Lagerstedts Bil sedan ett och ett halvt år tillbaka valt att satsa på Ford. Företaget gör nu en storsatsning och bygger en ny anläggning i Haninge utifrån flaggskeppskonceptet FordStore, med invigning den 5–7 april.
Lagerstedts Bil har funnits i över 35 år och är idag cirka 90 anställda på tre olika anläggningar i Stockholm. Sedan ett och ett halvt år tillbaka har Lagerstedts Bil Haninge valt att satsa på Ford, och till helgen öppnas dörrarna till den helt nya FordStore-anläggningen i Albyberg.
– Ford står för något fint och värdefullt och det måste lokalerna spegla. Varumärket är väldigt starkt och har en ljus framtid. Vi tror stenhårt på Ford och det ska bli jättekul att öppna den här anläggningen, säger Christer Lagerstedt, ägare på Lagerstedts Bil.
FordStore med komplett utbud
Den nya anläggningen började byggas för drygt ett år sedan och är skapad utifrån flaggskeppskonceptet FordStore. Det innebär att anläggningen erbjuder hela Fords sortiment, inklusive premiummodeller som Mustang.
– ­Vi kommer att ha ett komplett utbud av bilar och tjänster. Vi har funnits i 35 år och har erfarenhet därefter. Vi är en fullserviceanläggning med trygghet som vårt främsta värdeord, säger Christer Lagerstedt.
Invigning av FordStore-anläggning 5–7 april
FordStore Haninge hade premiär redan i måndags, men den 5–7 april invigs de nya lokalerna med öppet hus. Under helgen finns det möjlighet att se hela Fords produktutbud, inklusive nya, spännande modeller. Det kommer även att finnas en rad öppningserbjudanden.
Bild: Ford