Nyheter

FlixBus lägger till fler destinationer

I april påbörjas ett nytt samarbete mellan FlixBus och SGS Bussen. Samarbetet innebär att FlixBus börjar att sälja resor mellan Gävle och Stockholm och att fyra nya städer blir en del av FlixBus linjekartan: Valbo, Sandviken, Kungsgården och Storvik.
FlixBus sätter löpande in fler destinationer där man ser att resandet är populärt och där man kan erbjuda passagerarna ett prisvärt och smidigt sätt att ordna resan. Tack vare ett nytt och eftertraktat samarbete med SGS Bussen inkluderas fyra nya destinationer till FlixBus-nätverk. Boende i Valbo, Sandviken, Kungsgården och Storvik får direktresor mot Gävle eller söderut mot Stockholm där de dessutom får möjlighet att resa vidare till över 100 svenska städer i FlixBus linjenät i en och samma bokning.
Bussarna på den nya linjen drivs av SGS Bussen, bär deras kännetecknande färger och har ett grönt FlixBus klistermärke på som upplyser om samarbetet. Likt FlixBus fordon är SGS Bussens expressbussar utrustade med kostnadsfritt Wi-Fi och eluttag. Biljetter finns ute till försäljning i FlixBus appen, bokningssajten, Pressbyrån och 7-Eleven.
Fakta om den nya linjen:
K615 Stockholm – Gävle: Gävle Centralstation ∙ Valbo ∙ Sandviken ∙ Kungsgården ∙ Storvik ∙ Hofors ∙ Stockholm Skansen.
Bild: FlixBus