Nyheter

Ny version av M2Web ger enkel övervakning av KPI:er från Ewon-anslutna maskiner

HMS Networks lanserar en ny version av M2Web-tjänsten som gör det möjligt för användare av Ewon® Flexy-produkter att snabbt övervaka KPI:er / nyckeltal från avlägset belägna maskiner.
Med hjälp av en vanlig dator, surfplatta eller smartphone får maskinbyggare och slutanvändare fullständig inblick i sina installationer tack vare ett nytt intuitivt grafiskt gränssnitt, en mobilvänlig och responsiv vy, och en kartvy över alla anslutna maskiner. Möjligheten att snabbt kontrollera maskinens status blir allt viktigare för maskinbyggare och slutanvändare. Heltäckande IIoT-lösningar är dock ofta för komplexa, och för tidskrävande och kostsamma att driftsätta. HMS tar sikte på denna situation med M2Web, en innovativ tjänst som ingår kostnadsfritt för alla Ewon Cosy- och Flexy-produkter som är registrerade på den säkra molnplattformen Talk2M®.
Med M2Web kan användarna dra nytta av säker webbaserad mobilåtkomst till KPI:er från avlägsna maskiner via Ewon Cosy- och Flexy-produkter, vilket gör det möjligt för användare att ansluta till exempelvis en avlägset placerad HMI, webbserver, PC, paneler med mera. M2Web kräver ingen mjukvaruinstallation – användaren behöver bara öppna en vanlig webbläsare. I M2Web presenteras informationen i ett modernt grafiskt gränssnitt, och en kartvy har implementerats för att möjliggöra en översikt av installerade maskiner i fält.
Den helt nya KPI-funktionen gör att användarna enkelt kan få ögonblicklig information om tillstånd och prestanda hos alla anslutna maskiner. Användaren definierar helt enkelt upp till 6 önskade KPI:er genom att välja parametrar inuti taggdatabasen för varje Ewon Flexy. Varje KPI ger visuell larmstatus: Blå för normalt tillstånd, Gul för varning och Röd för alarm.
M2Web erbjuder ett enkelt sätt för maskinbyggare att övervaka alla maskin KPI:er på ett och samma ställe, men det är också ett mycket användbart verktyg för slutanvändare. En maskinbyggare kan enkelt låta slutkunder få tillgång till M2Web, så att varje slutanvändare kan använda M2Web som ett enkelt övervakningsverktyg, inklusive en sammanfattad vy över alla anslutna maskiner på den aktuella platsen.
M2Web är tight kopplad till den beprövade och säkra molnplattformen Talk2M från HMS Networks, och ger maskinbyggare, slutanvändare och deras systemintegratörer ett nytt sätt att omedelbart få åtkomst till sina installationer från valfri enhet, såsom en PC, surfplatta eller smartphone. Tack vare den viktiga information som görs tillgänglig via M2Web kan användarna undvika produktionsstopp och förbättra operativ effektivitet.