Nyheter

HCL Technologies och Manchester United vinner pris

Det globala teknologiföretaget HCL Technologies (HCL) och fotbollsklubben Manchester United har utsetts till vinnare inom två kategorier i den internationella tävlingen för digitala kreatörer och strateger, 2019 AVA Digital Awards. HCL Technologies, som är Manchester Uniteds officiella partner inom digital transformation, har tillsammans med fotbollsklubben uppmärksammats för sitt arbete med Manchester Uniteds officiella mobilapplikation.
AVA Digital Awards administreras av the Association of Marketing and Communication Professionals (AMCP), vilka även utgör juryn för tävlingen. Organisationen består av flera internationella aktörer inom produktion, marknadsföring, kommunikation, reklam och PR.
HCL vann pris i följande kategorier:
– Webbaserad produktion och kreativitet (webbdesign) för mobilapp – Platinum Award
– Webbaserad produktion för mobil webb, applikation för företag – Gold Award
Manchester United och HCLs partnerskap är utformat för att utveckla Manchester Uniteds digitala verksamhet. Samarbetet omfattar bland annat att skapa en säker och skalbar digital plattform som ligger till grund för nya digitala upplevelser för klubben fans, partners och spelare.
Med 659 miljoner globala följare, kopplar plattformen samman fans över sex kontinenter och erbjuder intressanta och engagerande innehåll i realtid. Klubben lanserade nyligen funktionen Match Centre, som är en del av den officiella Manchester United-appen och ger följare realtidsstatistik och matchrelaterad data.