Nyheter

Borgeby Fältdagar 2019

Borgeby Fältdagar 2019 som arrangerades den 26-27 juni i Borgeby utanför Lund blev en riktig dundersuccé.

Deltog från Gripen Wheels gjorde Pelle Fritzson, Maria Fritzson, Thony Ljungh, Peter Hjerp, Martin Andreasson, Per Glennfalk, Wilma Andreasson och Freja Andreasson.

Solen gassade och termometern visade på 30 grader när vårt team började bygga monter redan på måndagen den 24e. Dagen innan mässstart var allt på plats och BKT däcken stod uppradade redo att visas upp.

2019 års mässa erbjöd bland annat: fyra helt nya maskindemonstrationer, nytt temaområde för vatten inne i odlingsområdet – med premiär av Labbet, seminarietält, potatisfokus – med odling, maskindemonstrationer och utställartält

Borgeby Fältdagar är lantbruksmässan i fält. Det är en jordnära fackmässa med inriktning på den professionella lantbrukaren. Mötesplatsen för alla som har lantbruk som främsta intresse och sysselsättning.

Mässan erbjuder en blandning av utställande företag för lantbruk och trädgård, demoodlingar och Gropen, praktiska maskindemonstrationer och seminarier.