Nyheter

Acronis tillkännager ett strategiskt globalt distributionsavtal med Ingram Micro

Acronis, en global ledare inom cyberskydd, meddelar idag att de tecknat ett flerårigt strategiskt globalt distributionsavtal med Ingram Micro, en ledande internationell distributör av IT-produkter. Samarbetet innebär att Acronis cyberskyddslösningar kommer att vara tillgängliga för organisationer världen över, och tillgodose deras kunders behov av ett enkelt, effektivt och säkert cyberskydd.

Acronis nätverk med över 50 000 partners är inne i en stadig tillväxtperiod. Samarbetet med Ingram Micro ger tjänsteföretagen möjlighet att dra nytta av marknadsläget och expandera sin verksamhet med Acronis.

– Ingram Micro är en viktig samarbetspartner för marknadsföringen av vår vision om ett modernt cyberskydd och med det här samarbetet kommer fler tjänsteföretag ha möjlighet att leverera innovativa, effektiva och prisvärda lösningar till sina kunder. I takt med att traditionella lösningar för dataskydd och cybersäkerhet misslyckas med att möta dagens utmaningar kring datahantering, fortsätter behoven av cyberskydd att öka. Tjänsteföretag står nu inför en lukrativ möjlighet, och vi kan tillsammans med Ingram Micro se till att de kan leverera det, säger Serguei Beloussov, Acronis grundare och CEO.

Acronis lösningar täcker alla de fem områdena för cyberskydd: säkerhet, tillgänglighet, integritet, autenticitet och dataskydd (SAPAS). Det här unika angreppssättet hjälper kunderna att skydda alla data, program och system med effektivt cyberskydd och datahantering i i datacenter, moln och edge-enheter.

Effektiviteten för detta angreppssätt har påvisats i många branscher och i flertalet datadrivna sporter världen över. I dag är Acronis cyberskyddspartner för flera motorsportklubbar i Formel 1, Formel E, Formel 2, Formel 3 och Supercar, samt fotbollsklubbarna Arsenal och Manchester City FC i Engelska Premier League och Boston Red Sox i Major League Baseball.

– Acronis lösningar är kända över hela världen för sina unika och effektiva cyberskydd. Ingram Micro har över 200 000 kunder i 160 länder och vi är säkra på att våra kunder kommer att få stora fördelar av Acronis cyberskyddslösningar för skydd av data mot säkerhetshot, säger Renee Bergeron, Senior Vice President Global Cloud, Ingram Micro.

Acronis tillkännagav nyligen en investering på 10 miljoner dollar för att hjälpa traditionella återförsäljare att börja leverera tjänster och bli en del av Acronis globala plan för att stärka kanalen.

Om Acronis

Acronis är världsledande inom cyberskydd och löser utmaningar med skydd, tillgänglighet, integritet, autenticitet och säkerhet med innovativ säkerhetskopiering, säkerhet, återskapande efter haveri, storföretagslösningar för filsynkronisering och delning och körs som hybridiserad molnlagring: lokalt, i moln eller edge. Med hjälp av AI-teknik och blockkedjebaserad autentisering, skyddar Acronis alla data i miljöer som fysiska, virtuella, i molnet samt mobila enheter och program.

Acronis har 500 000 affärskunder och ett kraftfullt globalt användarnät med Acronis API-baserade tjänsteleverantörer, återförsäljare och ISV- partners. Acronis används av 79 av de 100 värdefullaste varumärkena och har över 5 miljoner kunder. Acronis har två huvudkontor, ett i Schweiz och ett i Singapore. Acronis är en global organisation med kontor världen över och med kunder och partners i över 150 länder. Läs mer på acronis.com.