Nyheter

Air Leap avvecklar direktlinjen Arlanda – Åbo

Air Leap har sedan slutet av augusti trafikerat sträckan Åbo – Arlanda men en T&R på morgonen och en T&R på eftermiddagen, tyvärr har passagerare antalet och bokningsingången inte varit enligt förväntan. Air Leap har därför beslutat att upphöra med trafiken från och med den 18 november 2019.

Passagerare som redan har bokat resor med efter den 18 november kommer att bli kontaktade av Air Leaps Customer Care inom kort. Biljetter som ej kan nyttjas kommer att återbetalas.

-Det känns naturligtvis väldigt tråkigt att ta ett sådant här beslut. Resultatet på linjen har inte varit enligt förväntan. En avveckling av den linjen blir därför naturlig så vi kan fokusera på våra övriga linjer säger Magnus Ivarsson, VD på Air Leap.

Air Leap försätter trafikerar och utveckla linjerna Arlanda – Karlstad, Arlanda – Jönköping, Arlanda – Oslo, Arlanda – Mariehamn, Mariehamn – Åbo, Ørland-Oslo samt Rörås-Oslo (start 1 april 2020).