Nyheter

HPE presenterar HPE Container Platform

Hewlett Packard Enterprise (HPE) idag presenterar HPE Container Platform, branschens första företagsklassade Kubernetes-baserade plattform för hantering av programbehållare. Lösningen är designad för applikationer för långsiktig lagring i moln och edge. HPE Container Platform bygger på HPE:s expertis och teknik tillsammans med 100% öppen källkod från Kubernetes.

– Apputveckling sker allt oftare via programbehållare, och Kubernetes motsvarar idag standarden för effektiv hantering, säger Kumar Sreekanti, Senior Vice President och CTO för Hybrid IT vid HPE. HPE kombinerar expertis och immateriella rättigheter från nya förvärv med öppen källkod via Kubernetes för att leverera en överlägsen plattform. Vår strategi för programbehållare kommer göra applikationsmodernisering både enklare och billigare, samtidigt som processen är flexibel och fungerar i all infrastruktur från moln till edge.

HPE Container Platform kommer att finnas tillgänglig i början av 2020.