Nyheter

Logicenters hyr ut fastighet till Motek AS i Norge

Motek AS blir ny hyresgäst i Logicenters fastighet på Fjellbovegen 9 i det attraktiva
området Berger, Oslo. Inflyttning sker i början av 2020 och företaget kommer att
hyra en yta om 12 571 kvm.

Logicenters har signerat ett hy reskontrakt med Motek AS. Kontraktet avser cirka 12 571 kvm vilket innebär att fastigheten nu är helt uthyrd. Logistikanläggningen är belägen på Fjellbovegen 9 i norska Berger, utanför Oslo. Tidigare hyresgäst var Bertel O Steen som hade möjlighet att flytta ut innan deras kontrakt löper ut i april 2020. Motek AS flyttar in under första delen av 2020 och hyr samtliga delar av fastigheten.

– Det känns mycket roligt att meddela att vi har slutit ett avtal med Motek AS som blir nya hyresgäster på Fjellbovegen 9. Efter genomförandet av diverse anpassningar av fastigheten under slutet av 2019 ser vi fram emot Motek AS inflyttning i början av 2020. Berger är ett attraktivt område för hyresgäster och Logicenters har fokuserat på att hitta en hyresgäst som kan hyra hela fastigheten, vilket vi nu har gjort, säger Jørgen Bråten Nordby, Commercial Manager, Logicenters Norge.

Fastigheten har ett fördelaktigt läge i området på Fjellbovegen 9 och är av hög kvaliet med bland annat en generös lastgård som innefattar 18 lastkajer. Berger anser vara det mest attraktiva logistikläget längs Oslos norra logistikkorridor. Logicenters fastighet är belägen med närhet till huvudvägen E6, som sträcker sig från Oslo till Gardemoen och vidare genom Norge. Närheten till Alnabru-terminalen, som är Oslos huvudterminal för hantering och transport av gods, ökar områdets attraktivitet än mer.

Bild: Logicenters