Nyheter

Stort intresse för Trejons produkter på Agritechnica

Trejons satsning på världens största lantbruksmässa i Hannover – Agritechnica, kan bara sammanfattas som en succé. Mottagandet och intresset av nya produkter var större än någonsin tidigare.

– Det är väldigt givande att vara på plats och träffa så många nöjda kunder, säger Michael Saure, exportchef på Trejon.

Den internationella lantbruksmaskinsutställningen Agritechnica tog plats i Hannover, Tyskland, mellan den 10 – 16 november. Mässan som räknas som världens största Lantbruksmässa hade 450 000 besökare. Trejon har deltagit de senaste 15 åren och den här gången var inget undantag.

I Trejons monter fanns det två världspremiärer. Vikplogserien Trejon Optimal VPX fick göra sin första internationella debut. Med den presenterades nya VPX180 som är perfekta till mindre redskapbärare och kompaktlastare. Modellerna ger både en stor arbetsbredd, samtidigt som de är smala i transport tack vare den stora bladvinkeln på upp till 38 grader.

En annan premiär var den nya kranen V6500 från Trejon Multiforest – New Edition. Kranen är en uppgradering från sin tidigare föregångare V6300 och har nu blivit både större, starkare och längre. Redan nu har den nya produkten väckt stort intresse.

– Roligt att se att våra nyutvecklade produkter tas emot så väl på marknaden, vi har redan fått in flera beställningar, säger Michael Saure.

Bilden:
Trejons monter på Agritechnica, Hannover.
Bild: Trejon