Nyheter

Haldex utser Stephan Kulle till EVP EMEA

Haldex har utsett Stephan Kulle till Executive Vice President för EMEA. Han efterträder Göran Jarl som lämnar ledningsgruppen för att tillträda en ny roll inom Haldex EMEA-organisation. Stephan kommer att ingå i ledningsgruppen och tillträder den 2 januari 2020.

Stephan Kulle har över 20 års erfarenhet från seniora roller inom B2B-försäljning och produktutveckling. Bland annat har han arbetat fem år på Knorr-Bremse som Lead Account Executive Manager för deras Scania-konto samt som Head of Sales i Benteler Group. Han kommer närmast från Friedola Tech GmbH.

– Stephan tillför Haldex gedigen industriell erfarenhet från ledande roller inom internationell försäljning mot den europeiska fordonsindustrin och jag är övertygad om att vi tillsammans kommer vidareutveckla Haldex affär i Europa, säger Helene Svahn, VD och Koncernchef på Haldex.

För ytterligare information, besök http://corporate.haldex.com/sv

Bilden:
Haldex har utsett Stephan Kulle till Executive Vice President för EMEA.
Bild: Haldex