Nyheter

Eways lanserar ny hemsida

Eways.se har fått ett rejält lyft och ett helt nytt modernt designspråk för att möta den stora massan av elbilister som de närmaste åren behöver köpa laddstationer.

Under hösten har Eways, i samarbete med webbyrån Triggerfish, skapat en helt ny webbsida som speglar de moderna lösningarna man erbjuder sina kunder. Man kan nu stolt meddela att den nya hemsidan lanserats.

Kunderna, privatpersoner, såväl som företag och kommuner, verkar inom en mängd olika branscher. Den nya hemsidans uppgift är att hjälpa alla besökare att på ett enkelt och effektivt sätt hitta just den information som eftersöks samt hitta laddstationslösningar som passar kundernas behov.

På den nya hemsidan kan bostadsrättsföreningar, samfälligheter och företagskunder få offerter snabbare genom en helt ny och branschrevolutionerande guide. Privatpersoner kan snabbare välja laddstation som passar just deras bil och deras ändamål. Eways kommer också arbeta för att sprida kunskap om elbilar och elbilsladdning på den nya webben.

Bild: Eways