Nyheter

Ivalua utsedd som ”ledande” inom e-inköp av oberoende research-företag

Ivalua, en global ledare inom lösningar för det som kallas Cloud Spend Management-lösningar, meddelade idag att företaget har utsetts som ledande av Forrester Research Inc. i ”The Forrester Wave™: eProcurement Platforms, Q4 2019.”

Rapporten beskriver bland annat att så kallade eProcurement-plattformar, ”ger inköpschefer en snabb och fullständig bild av vem som köper vad av vem, genom att hjälpa de anställda att få de produkter och tjänster de behöver för att utföra sitt arbete.”

Ivalua rankades som ledande utifrån sina höga poäng för sina nuvarande erbjudanden och inom strategikriteriet. De nuvarande poängsättningskomponenterna inkluderar produktupphandling, upphandling av tjänster, godkännanden, rapportering, leverantörsanpassning och globalisering. Strategikategorin beaktade produkt- och företagsstrategi. Kundreferenser ingick också som en del av utvärderingen.

I avsnittet om leverantörsprofil konstaterar rapporten att ”Ivalua har en av de smartaste, mest flexibla och lättanvända sviterna”, samt att och att ”dess modulära arkitektur och kommersiella modell gör det möjligt för kunder att börja med e-upphandling och bygga ut över tid mot en full ePurchasing-svit.” Rapporten konstaterar också att ”Ivalua är ledande när det gäller att inkludera AI-drivna hjälpmedel och alerts till användare i hela sin svit.”

Rapporten fortsätter med att framhålla Ivalua som ledande på marknaden för e-upphandling.

I augusti i år utsågs Ivalua som ledande i Gartners Magic Quadrant för Procure-to-Pay-sviter.

I maj utsågs också Ivalua som ledande leverantör bland P2P-specialister av en oberoende panel av industriveteraner vid World Procurement Awards 2019.

– E-upphandlingsteknologi har utvecklats kraftigt under de senaste åren. Dagens effektiva lösningar ger medarbetare den konsumentliknande köpupplevelsen de förväntar sig, samtidigt som de möjliggör för medarbetarna som arbetar med upphandling att fokusera på strategiska aktiviteter, säger David Khuat-Duy, koncernchef på Ivalua. Vi är mycket stolta över att få ett erkännande som ledande för e-upphandling i denna utvärdering.