Nyheter

Renta förenas med YRC Rental med depå i Täby och Uppsala

Renta kan äntligen berätta att man har förenats med YRC Rentals två depåer i Täby och Uppsala.

– Vårt sortiment kommer vara minst lika välsorterat där som i våra andra 35 depåer och personalen har tydligt visat att de tror på samma sak som oss: att vara tillgängliga och nära såväl den lokala som nationella byggaren.

– Vår expandering fortsätter tillsammans med YRC Rental, Stockholm-med-omnejds-experterna, med hjärtat på rätt ställe. Och därmed har vi med stöttning från våra depåer vid Globen, i Sollentuna och Bålsta tryggat regionens tillgänglighet, service och kompletta kvalitetsssortiment än mer, säger Joacim Johansson, Vd för Renta Sverige.

– Jag vill främst passa på att välkomna in YRC Rentals två depåer in i Rentafamiljen. Där vi fortsatt kommer värna om depåernas stora frihet och lokala engagemang. Att vi nu förenat oss tillsammans är en styrka vi kommer ta vara på.

– Vi inspirerades av att fortsätta vara det lilla bolaget och nära våra kunder. Samtidigt som vi kan ta vara på det -stora bolagets muskler: breda sortiment av maskiner och tjänster, utbyten och samarbeten, säger både Roger Bruhn och Erik Larsson YRC Rental.

Bild: Renta