Nyheter

Hydroscand investerar och expanderar testcenter i Stockholm

Hydroscand Group investerar nu ytterligare i Hydroscand Design and Test Center för att möta kundernas ökande efterfrågan på högkvalitativ hydraulik.

Hydroscand Group stärker nu upp Hydroscand Design and Test Center genom att köpa in ytterligare en maskin för statisk impulstestning, för att möta kundernas ökande efterfrågan på högkvalitativ hydraulik. Hydroscands kvalitetssäkringsprogram består av en serie kvalitetstester, vilka genomförs på såväl nya produkter som på Hydroscands befintliga produktportfölj, där befintliga produkter testas löpande.

– Investeringen i den nya maskinen innebär att vi kan påskynda utvecklingen av vårt produktutbud och säkerställa att vi kan fortsätta att leverera högkvalitativa produkter som har testas enligt våra höga standarder, säger Magnus Andersson, teknisk chef på Hydroscand Group.

Hydroscand Design and Test Center (HDTC)

I Hydroscands interna testlaboratorium i Stockholm, har företaget kombinerat 50 års branscherfarenhet med toppmoderna testanläggningar. Alla Hydroscands slangar och ledningskomponenter genomgår noggranna tester. Innan en ny produkt når marknaden måste den klara en serie tuffa produkttester för att säkerställa att produkten lever upp till Hydroscands höga krav på kvalitet.

Bilden:
Hydroscand Design and Test Center.
Bild: Hydroscand