Nyheter

Acronis och Liverpool FC i nytt partnerskap för cyberskydd

Acronis som är en global ledare inom cyberskydd, tillkännager idag ett flerårigt partnerskap med Liverpool FC och blir därmed klubbens officiella partner för säkerhetskopiering och lagring av data. Acronis kommer att förse Liverpool FC med innovativ säkerhetskopiering och molnlösningar för data, program och system.

Acronis kommer att ge klubben möjlighet att täcka de fem aspekterna av cyberskydd – säkerhet, tillgänglighet, integritet, autenticitet och dataskydd, så att processer kan hanteras effektivt.

Tillkännagivandet gjordes på Acronis #CyberFit Day på klubbens hemmaarena i Liverpool den 19 december, 2019. Talare på mötet var Enrico Tizzano som är chef Technology & Transformation för Liverpool FC samt grundaren och CEO för Acronis, Serguei Beloussov. På mötet dök också Ian Rush upp, en Liverpool FC-legend.

– Vi letar ständigt efter sätt att förbättra lagring och delning av viktiga filer och information inom branschen och ser därför fram emot att arbeta tillsammans med Acronis som vår nya officiella partner för säkerhetskopiering och lagring av data. Data är otroligt viktigt och en effektiv och säker lagring och tillgänglighet av informationen är livsviktig för vår verksamhet och fotbollsklubbar i allmänhet, säger Billy Hogan som är kommersiell chef för Liverpool FC.

Acronis har många partnerskap inom olika sporter såsom fotboll, baseball och Formel-1-racing. Acronis är redan en del av Fenway Sports Group-familjen och sportvärlden genom partnerskapet med Boston Red Sox och Roush Fenway Racing. Acronis hjälper dessa team att bli #CyberFit genom att förse dem med ett enkelt, effektivt och säkert cyberskydd för verksamhetskritiska processer. Dessa lösningar är utformade för skydd av all data, program och system vilket påtagligt förbättrar klubbarnas effektivitet i datahanteringen.

– När konkurrensen är som hårdast är data en kritisk tillgång. Acronis teknik är perfekt för att hjälpa organisationer som verkar i pressande, digitalt intensiva miljöer. Vi är stolta över att vara partner till denna anrika klubb och ser fram emot våra kommande gemensamma projekt, säger Serguei Beloussov, Acronis grundare och CEO.

På bilden:
Ronan McCurtin, nordeuropeisk direktör på Acronis, Serguei Beloussov, Acronis grundare och CEO samt Ian Rush,
Liverpool FC-legend.
Bild: Acronis