Nyheter

Ahlgrens bilar Elbilar – Sveriges mest köpta elbil

Nu växer garaget med en splitterny bilmodell som tar Ahlgrens bilar in i samtiden: Ahlgrens bilar Elbilar. Den nya modellen har en sprakande lack och en interiör som är fulladdad med ett batteri av elektriska och kittlande smaker.

Ahlgrens bilar Elbilar har samma klassiska kaross som originalet, men bjuder på en körupplevelse utöver det vanliga.

– Genom att lansera Ahlgrens bilar Elbilar tar vi Ahlgrens bilars vagnpark in i en ny era och det tror vi kommer att falla många spänningssökande förare i smaken, säger Emily Möller, produktchef på Cloetta.

Ahlgrens bilar Elbilar tillverkas i Cloettas bilfabrik i Ljungsbro utanför Linköping och är i dagsläget den enda svensktillverkade elbilen i stor skala.

– Vi vågar påstå att modellen redan nu är Sveriges mest köpta elbil, fortsätter Emily Möller.

Ahlgrens bilar Elbilar är fri från palmolja och innehåller inga artificiella färgämnen. Produkten finns både i en 100 grams påse och en 130 grams påse. Den lanseras officiellt vecka 8 2020 i de flesta butiker inom service- och dagligvaruhandeln.

Bild: Cloettta