Nyheter

Traktor Nord och JCB öppnar i Nykvarn

Traktor Nords nya anläggning i Nykvarn blir en viktig del i JCB:s ökade satsning på Stockholmsområdet. Den nya anläggningen är en fullserviceanläggning med både försäljning, reservdelslager och verkstad.

– Vi har vuxit kraftigt de senaste tre-fyra åren och har nu möjlighet att växa ytterligare i södra Stockholm och Sörmland. Marknaden är fortfarande het i regionen, säger Traktor Nords vd och ägare Thomas Walfridsson. 

Den nya anläggningen ligger längs med E20 i Nykvarn och stod klar vid årsskiftet. Den ersätter företagets nuvarande anläggning i Södertälje och kommer att innebära bättre kapacitet för såväl försäljning som för service. Traktor Nord säljer förutom JCB även bland annat Atlas och Schaeff. 

För JCB:s del är den nya anläggningen viktig för att kunna växa ytterligare på den svenska marknaden. 

– Det här är en satsning som betyder jättemycket för JCB. Den ger oss en helt ny möjlighet att kunna visa våra produkter på ett bättre sätt för kunderna i Stockholmsområdet och ger också ännu bättre servicemöjligheter än tidigare, säger Markus Möller, som ansvarar för JCB:s försäljning i Sverige.

– Vi har precis lagt ett all-time-high-år bakom oss och det känns roligt att kunna toppa det med att presentera en sådan här anläggning, som kommer kunna öka vår försäljning ytterligare framöver. 

Bilden:
Traktor Nords nya anläggning i Nykvarn.
Bild: Traktor Nord