Nyheter

En baklampa utöver det vanliga från BriodLights

Marknaden efterfrågar allt mer färdiga lösningar med så få separata produkter som möjligt. Det nya, spännande varumärket BriodLights släpper nu en smidig baklampa för släpvagn med alla funktioner i ett hus.

Det är viktigt att både synas och tydligt signalera bakåt oavsett fordonstyp. BriodLights LED Baklampa är en allt-i-ett-lösning i modern design som förutom de grundläggande funktionerna triangel, broms, back och blinkers även har nummerskyltsbelysning, reflex, dim- och positionsljus. Den finns i vänster- och högerutförande för 12-24 V, är fullt E-godkänd och har EMC R10 samt IP-klass IP6K7.

– Med BriodLights får vi funktionerna som ger kunden det lilla extra. Den här baklampan i led är ett typiskt exempel på hur kundens önskemål om många funktioner i samma produkt på enkelt sätt tillgodoses, säger Henrik Fransson, produktchef belysning Abkati.

BriodLights LED Baklampa är lättmonterad med ett djup om endast 32 mm och har hela 1,5 m kabel. Den lämpar sig särskilt väl för montering på diverse släpvagnar. Lampan premiärvisas i Abkatis monter D05:02 på Automässan i Göteborg den 15-18/1-2020.

BriodLights är ett modernt varumärke som står för innovativa och kvalitetssäkrade belysningsprodukter till ett slagkraftigt pris.

Bild: Abkati