Nyheter

SlangExpress växlar upp i Västerås

Hydroscands mobila slangservicetjänst, SlangExpress, har blivit en succé som fortsätter att växa kraftigt i hela landet. De servicebussar som redan rullar får så många uppdrag att Hydroscand nu har valt att utöka tjänsten ytterligare – denna gång i Västerås.

Intresset för SlangExpress i Västerås har ökat kraftigt, vilket gör att Hydroscand nu växlar upp och utökar med ytterligare en stor servicebuss i staden.

– Det känns bra att vi kan möta det växande behovet av mobil slangservice i Västmanland. Den nya servicebussen gör det möjligt för oss att hjälpa fler kunder i fält, säger Lars Forsberg, regionchef Västmanland på Hydroscand.

SlangExpress hjälper Hydroscands kunder på plats där de befinner sig och arbetar med såväl akuta slangbyten som förebyggande underhåll. Med hjälp av mobil slangservice kan tiden för kostsamma, oplanerade driftstopp kortas ned betydligt – eller till och med undvikas helt.

Den nya SlangExpress-bussen har redan börjat rulla i staden och bemannas av Dennis Ekberg som kommer att arbeta tillsammans med Hydroscands servicetekniker Henrik Myrberg.

Bilden:
Hydroscands servicetekniker Dennis Ekberg (till vänster) och Henrik Myrberg (till höger).
Bild: Hydroscand