Nyheter

K W Bruun Autoimport AB väljer KG Knutsson AB som långsiktig partner

Den 1 juli kom bilimportören K W Bruun Autoimport AB och KG Knutsson AB överens om ett långsiktigt avtal. Avtalet innebär att KG Knutsson AB blir exklusiv partner av bilvärme och verkstadsutrustning samt leverantör av produkter för laddbara fordon.

– För oss är det viktigt att ha en helhetsleverantör istället för flera. Därför är KGK en perfekt partner med ett brett sortiment av kvalitetsprodukter med bra stöd och support, säger Mattias Svensson Aftermarket Director, K W Bruun.

Samarbetet mellan KGK och bilimportören K W Bruun med bilmärken som Peugeot, Opel och DS innebär att KGK kommer som långsiktig partner att leverera allt från elektrisk bilvärme, produkter för laddbara fordon till olika typer av verkstadsutrustning.

– Vi är glada över avtalet och att få jobba tillsammans med K W Bruun som är en viktig partner för oss, säger Knut Knutsson KAM på KG Knutsson AB.

– Avtalet med K W Bruun är ytterligare ett steg i utvecklingen av vårt långsiktiga samarbete med bilimportörer och stärker vår ställning som marknadsledare, säger Lars Frank, vice vd på KG Knutsson AB.

Bild: Erik Skoghäll