Nyheter

Moxa introducerar industriella LTE-gateways med extremt låg energiförbrukning

Moxa, ledande inom industriell kommunikation och nätverk, lanserade nyligen serien OnCell 3120-LTE-1 med kompakta mobila LTE-gateways. OnCell 3120-LTE-1-serien är designad för att fjärransluta seriella och Ethernet-baserade enheter till ett mobilnätverk och gör att man enkelt kan distribuera företagets applikationer i olika IIoT-baserade fjärråtkomstlösningar.

Med sina energisparfunktioner, sin breda driftstemperatur från -30°C till 70°C, sin säkra VPN-kommunikation och innovativa GuaranLink-teknik för pålitlig mobilanslutning, så garanterar OnCell 3120-LTE-1-serien oavbrutna anslutningar via LTE-nätverk.

Dessutom stöder dessa gateways Moxas kraftfulla OnCell Central Manager-mjukvara för att enkelt konfigurera och hantera en hög volym OnCell-gateways över mobilnät inklusive fjärrstart och uppgradering av firmware.

Låg effektförbrukning möjliggör solenergidriven batteridrift

OnCell 3120-LTE-1-serien har två standby-lägen för att minska strömförbrukningen när enheten är i viloläge, vilket gör det möjligt för den att använda solenergidrivna batterier. Viloläget minskar effektivt energiförbrukningen till mindre än 2 watt och stöder väckning via antingen SMS eller ett förkonfigurerat schema. Under tiden sänker viloläget ytterligare energiförbrukningen till mindre än 40 milliwatt och stöder väckning genom ett förkonfigurerat schema.

Oavbruten anslutning och säkert trådlöst

Dessa kompakta OnCell 3120-LTE-1-gateways använder Moxas exklusiva GuaranLink-teknik, som är utformad för att upptäcka problem med mobilanslutning, till exempel en svarslös basstation, och automatiskt utlösa en process för att återställa anslutningen.

VPN-kommunikation är tillgänglig i både master- och klientläge med stöd för site-to-site-säkerhetsprotokoll, som OpenVPN, GRE och IPSec för att hjälpa till att enkelt skapa säkra anslutningar mellan två nätverk och förbättra datasäkerheten. Dessutom har dessa gateways förbättrade säkerhetsfunktioner baserade på IEC 62443-standarden för att erbjuda nätverksskydd överallt.

OnCell 3120-LTE-1-seriens höjdpunkter

Låg energiförbrukning lämplig för solenergidrivna tillämpningar• GuaranLink-teknik för oavbruten mobilanslutning.

Säkra VPN-anslutningar via IPSec-, GRE- och OpenVPN-protokoll• Robust hårdvarukonstruktion lämplig för farliga platser (ATEX Zone 2/IECEx)• Dubbelt SIM-stöd för mobil redundans.

För mer information om OnCell 3120-LTE-1-serien med industriella cellulära gateways, besök:
https://www.moxa.com/en/spotlight/industrial-wireless/oncell-3120-LTE-1/index.htm

För produkt- och teknisk information om OnCell 3120-LTE-1-serien, besök:
https://www.moxa.com/en/products/industrial-network-infrastructure/cellular-gateways-routers-modems/cellular-gateways/oncell-3120-lte-1-series

Bild: Moxa