Nyheter

Dynabook lanserar ny modell av Satellite Pro L50-G

Idag tillkännager Dynabook Europe GmbH en ny modell av Satellite Pro L50-G, som inkluderar ett valfritt NVIDIA® GeForce® MX250¹ grafikkort. Som svar på kundernas efterfrågan kommer den nya modellens dGPU att göra det möjligt för användare att dra fördel av snabbare och bättre prestanda över applikationer med högre bandbredd hemma, på kontoret eller på resande fot.

• Nytt grafikkort för ökad prestanda i flera affärsapplikationer.
• Samspelar med befintliga banbrytande funktioner inklusive 10:e generationens Intel® Core™-processorer, Wi-Fi 6 och SSD / HDD-dubbellagring.
• Ytterligare 15-tumsmodell utvecklad som svar på efterfrågan på EMEA-marknaderna.

Med 2GB GDDR5-minne förbättrar grafikkortet prestanda oavsett var man befinner sig. Oavsett ens arbetsuppgifter kan man dra nytta av smidigare videokonferenssamtal, mediauppspelning, fotoredigering och grafik.

Prestandadriven lätt bärbar dator

Den nya modellen ingår i produktserien Satellite Pro L50-G, som först lanserades i november 2019. Satellite Pro L50-G kombinerar kostnadseffektivitet med avancerad teknik och erbjuder förstklassig prestanda, tillförlitlighet, flexibilitet och goda anslutningsmöjligheter.

Enheten är fullmatad med den senaste tekniken och har utformats med förbättrad prestanda och anslutningsmöjligheter i åtanke. Den senaste Intel® Wi-Fi 6 AX200-kretsen erbjuder snabbare hastigheter, högre kapacitet och lägre latens. Genom att stödja dubbellagring med SSD- och HDD-enheter finns en flexibilitet när det gäller prestanda och lagringskapacitet.

Satellite Pro L50-G erbjuder dessutom en rad av de senaste anslutningsfunktionerna, inklusive mångsidiga USB Type-C- och USB Type-A-portar – för alla krav på laddning, dataöverföring och periferianslutning.

Den nya modellen har konstruerats för att maximera produktiviteten på kontoret, när man befinner sig på resande fot samt i hemmet. Ändå är den anmärkningsvärt lätt att bära, med en 15-tums FHD-skärm med reflexfilter, en lätt formfaktor på mindre än 19,9 mm och ett lättviktigt chassi på 1,85 kg*. Snabbladdningsbatteriet hos Satellite Pro L50-G ger upp till nio timmars användning.

– De applikationer som dagens användare vill ha kräver även mer och mer av tekniken. Vi har utökat vårt Satellite Pro L50-G-sortiment till att inkludera den här nya modellen eftersom våra kunder ville få en ännu bättre användarupplevelse, säger Damian Jaume, VD för Dynabook Europe GmbH.

– Med släppet av den nya enheten visar vi återigen vårt engagemang för att utveckla teknik som uppfyller och överträffar kraven bland våra kunder.

Satellite Pro L50-G med NVIDIA® GeForce® MX250 grafikkort som tillval kommer att finnas tillgängligt från och med mars 2020. För mer information om dynabooks sortiment, besök se.dynabook.com.

Bild: Dynabook