Nyheter

Idag öppnar Opus Bilprovnings nya station i Malmö

– Vi har sett en stor efterfrågan av vår närvaro i södra Sverige, så nu öppnar vi vår andra anläggning i Malmö, som ligger helt i vår plan att vara tillgängliga för våra kunder, säger Tord Fornander, vice vd på Opus Bilprovning.

– Opus Bilprovnings nya anläggning på Borrgatan 1F i Malmö är centralt placerad med mindre än 2 km till Malmö Centralstation. I samma fastighet finns även bilverkstad, bildelsbutik samt biltvätt, berättar stationschef Victor Janson.

Stationen erbjuder kontrollbesiktning av personbilar, lätta lastbilar, släp och husvagnar upp till 3,5 ton samt motorcyklar. Utöver detta görs även frivilliga kontroller som gasolkontroll, fukttest, biltest och andra typer av tester som underlättar vid till exempel en försäljning.

Opus Bilprovning har sedan tidigare även en besiktningsstation på Segedalsvägen 5 i Arlöv.