Nyheter

Renta och Erlandsson i nytt samarbetsavtal

Vid årsskiftet inledde Renta Sverige och Erlandsson ett -rikstäckande samarbetsavtalet där Renta bistår koncernen med maskinuthyrning och andra helhetslösningar. Det är ett samarbete mellan två expansiva och erfarna bolag som båda vet vikten av kompetens, närhet och service.

– I och med det rikstäckande avtalet blir vi på Renta en partner till Erlandsson och bolagen inom koncernen. Vi ser fram emot att utvecklas tillsammans under avtalsperioden 2020-2021, berättar Johnny Längefors, Regionchef i Göteborg på Renta.

Erlandsson med dotterbolag finns på fyrtiotalet platser mellan Ystad och Örnsköldsvik samt med regionkontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Koncernen som idag omsätter cirka 6 miljarder kronor är verksamma inom -områdena entreprenad, infrastruktur och fastighetsutveckling med hög kvalité och en nöjd slutkund.

– Med vårt breda sortiment kan vi bistå i alla de olika projekt som bolagen inom Erlandssonkoncernen -driver. Det innefattar allt från hyra av verktyg och maskiner för det dagliga arbetet till helhetslösningar inom -exempelvis tillfällig byggel, byggnadsställningar och fallskydd för att underlätta driften och trygga -säkerheten, säger Gustav Cato, säljare i Göteborg på Renta.