Nyheter

Unikt samarbete inleds mellan svart och grönt

För att hantera den kraftigt växande efterfrågan från Gata & Parkavdelningarna i Sveriges kommuner, inleder nu Svensk Ogräsbekämpning och Asfaltonline ett samarbete.

Asfaltonlines produkter kommer att ingå som en naturlig del i Svensk Ogräsbekämpnings utbud av tjänster och produkter. Fokus är södra Sverige.

Asfaltonline är den enda leverantören på den nordiska marknaden som kan erbjuda en riktig asfalt (ABT, SS-EN 13108-1) som läggs utan uppvärmning.

Företaget startade 2016 och är den ledande distributören av miljövänliga, reaktiva asfaltprodukter i Norden.

Svensk Ogräsbekämpning är specialiserad på att utföra miljövänlig, ekonomisk och effektiv ogräsbekämpning som är helt giftfri. Med internt högt satta mål, lämnar de inget åt slumpen.

Filip Rubin, grundare och ägare till Svensk Ogräsbekämpning med ett förflutet inom NCC där ansvarsområdena var ogräsbekämpning och asfaltslagningar i södra Sverige:

̶- Jag ser det som en oerhört stor fördel med Asfaltonlines produkter i sortimentet. I mitt arbete med ogräsbekämpning så stöter jag dagligen på ytor som är i behov av att lagas och repareras. Då ska det självklart vara med de hållbaraste och mest ekonomiska produkterna på marknaden.

Thomas Utegård, VD och produktchef på Asfaltonline har även han sina rötter i NCC.

Thomas Utegård var den som från början lanserade riktig asfalt utan uppvärmning i Sverige:

̶- Vi får väldigt stora möjligheter till exponering av våra produkter i södra Sverige då Svensk Ogräsbekämpning möter behovet hos, i stort sett, samma kundgrupper som Asfaltonline har idag.