Nyheter

Branschtung profil går till Logicenter: Fredrik Nygren ny Commercial Manager

Nu stärker Logicenter upp sitt svenska team. Detta genom att rekrytera en tung logistikprofil som ska stötta den framtida tillväxtresan.

Logistikfastighetsaktören knyter nu till sig Fredrik Nygren som tillträder rollen som Commercial Manager för Logicenters i Sverige. Nygren har en gedigen erfarenhet av logistikbranschen. Han kommer senast från rollen som Branch Manager på Schenker.

– Fredrik har en mångårig erfarenhet av branschen. Logicenters befinner sig i en stark tillväxtfas och jag är övertygad om att vi tillsammans kommer att uppnå våra högt ställda förväntningar på verksamhetens vidare utveckling. Jag vill varmt välkomna Fredrik till vårt team, säger Matthias Kettelhoit, Head of Logicenters.

Senast kommer Fredrik från rollen som Branch Manager på Schenker. Innan dess har han haft ledande roller som Försäljnings- och Affärsutvecklingschef på LGT Logistics samt som Sales & Commercial Manager på Aditro Logistics. Nu blir Fredrik Nygren en nyckelperson i Logicenters team.

– Att få ansluta till en så framgångsrik och ledande aktör som Logicenters är något jag är mycket stolt och glad över och jag ser fram emot att få bidra till att utveckla verksamheten ytterligare tillsammans med mitt nya team, säger Fredrik Nygren.