Nyheter

Freetrailer utökar delningsekonomiskt samarbete tillsammans med Max Burgers

Tidigare i år inledde delningsföretaget Freetrailer ett samarbete med Max Burgers. Detta som en förlängning av burgarkedjans arbete med att erbjuda både gäster och allmänheten en service utöver det vanliga. Först ut var Max i Örebro och nu står det klart att delningstjänsten kommer finnas tillgänglig på ytterligare tre orter runtom i landet. I Värnamo, Löddeköpinge och Halmstad kommer nu allmänheten kunna låna gratis släpvagnar, där varje mil som körs med släpen även klimatkompenseras.

Sedan 2004 har Freetrailer erbjudit privatpersoner att låna släpvagnar kostnadsfritt. Släpvagnarna finansieras av Freetrailers samarbetspartners, som i sin tur får fler kundbesök och exponering på vägarna samtidigt som både kunder och allmänheten erbjuds gratis nyttjande av släpen.

MAX Burgers är en ny samarbetspartner vars samarbete drog igång i april i år. Nu har burgarkedjan utökat satsningen på den populära delningstjänsten med sex släpvagnar på tre nya orter.

Släpvagnarna kan lånas utan krav på att handla i restaurangen. Det är kostnadsfritt vid spontan upphämtning och förhandsreservation kostar endast 29 kronor. Genom ett Bluetooth-lås är släpvagnarna smidiga att hämta och återlämna utan någon fysisk kontakt med uthyrare.

– Max Burgers är idag, som restaurang, ensamma om att erbjuda denna delningstjänst. Vi på Freetrailer är väldigt stolta över samarbetet och hoppas givetvis att allt fler ska inse fördelarna som finns med konceptet. Det är en tjänst som underlättar för många i vardagen, samtidigt som det är ett delningskoncept som är skonsamt för både miljön och plånboken. Vi tror att boende i Värnamo, Löddeköpinge och Halmstad kommer ha stor nytta av släpvagnarna, säger Johan Wijkander, Nordic Area Manager på Freetrailer.