Nyheter

MTRX erbjuder gratis munskydd och fri avbokning

Efter de lättade reserekommendationerna från den 13 juni har MTRX, med fokus på tryggheten ombord, gett många möjligheten att semestra i Sverige. Nu väljer MTRX att fortsätta i samma spår och förlänga sitt erbjudande gällande gratis munskydd, fri avbokning och möjlighet till garanterat ledigt säte bredvid för alla höstens resor.

– Trygghet och säkerhet är vår främsta prioritet och vi vill proaktivt vidta dessa åtgärder för att skapa ett tryggt resande för de affärs- och fritidsresenärer som vill och behöver resa mellan Stockholm och Göteborg i höst. I tillägg till våra aktiviteter så kommer vi att kraftigt öka antalet avgångar under hösten jämfört med läget i våras i syfte att minska risken för trängsel, säger Mats Johannesson, VD på MTRX.

MTRX följer fortsatt Folkhälsomyndighetens rekommendationer och har sedan tidigare vidtagit flera åtgärder för att minska smittspridningen så som till exempel utökad städning ombord samt ändrade serveringsrutiner i cafét.

För att fortsatt möjliggöra social distansering behålls möjligheten att köpa ett extra säte för 150 kr när bokning sker via mtr.se vilket innebär att man som resenär får två säten under sin resa även i FIX och FLEX.