Nyheter

Offroadikonen är tillbaka: Nya Land Rover Defender

Under många år har Jaguar Land Rover haft ett nära samarbete med Goodyear om att leverera originalutrustningsdäck till olika modeller i deras utbud.

Den här gången förlitar sig den brittiska tillverkaren än en gång på Goodyear till att utrusta den nya Land Rover Defender, offroadikonen som kommer tillbaka i en helt ny generation under 2020.

Nya Land Rover Defender, ostoppbar och ojämförlig, och kan monteras med Goodyear-däck i olika dimensioner och specifikationer. Till exempel finns Goodyear Wrangler All-Terrain Adventure tillgängligt för 18-, 19- och 20-tumshjul för nya Defender.

Med det här däcket kan förare av nya Land Rover Defender njuta av en mycket hög nivå av körkomfort, och samtidigt när som helst lämna vägen för offroadkörning med förtroende.

Det har en förstärkt Kevlar®-stomme för att ge enhetlighet och förhindra punkteringar och perforeringar under offroadkörning. Skuldrorna har DuraWall-teknik som förhindrar punkteringar och brott i sidområdet, något som är till stor nytta i steniga områden.

Det här däcket har också ett optimerat slitbanemönster, som gör att det kan uppnå 37 % längre körsträcka[1] än genomsnittet hos konkurrenterna.