Nyheter

Nytt samarbete mellan Visma och Trustly

Tack vare ett nytt samarbete mellan Visma och fintech-bolaget Trustly kan Vismas kunder sköta sina påminnelse- och inkassokrav direkt från bankkontot. Som ett komplement till Swish och kortbetalningar kan de numera göra enkla, snabba och säkra betalningar direkt från bankkontot.

– Våra kunders lönsamhet hänger ju ihop med att deras kunder slutför sina betalningar och med Trustlys lösning för direktbanksbetalningar ökar möjligheterna att få betalt snabbt samtidigt som det blir ännu enklare för slutkunden att göra rätt för sig, säger Magnus Månsson, vd för Visma Financial Solutions.

Samarbetet mellan Visma och fintech-bolaget Trustly ger Vismas kunder tillgång till smidiga och enkla direktbanksbetalningar. De kan nu göra snabba och säkra betalningar direkt via sin bank. Trustlys lösning för direktbanksbetalningar kopplar ihop kunder med handlare och leverantörer via bankkontot.

– Den tekniska utvecklingen och förändringstakten går snabbt och det är viktigare än någonsin att erbjuda kunderna moderna betallösningar. Därför är vi väldigt glada över samarbetet med Trustly, säger Magnus Månsson.