Nyheter

Bilpoolsföretag ökar försäljningen med 300 procent

OurGreenCars mobilitetslösningarna har sålts i Stockholm, Göteborg, Malmö och i 9 ytterligare större städer i Sverige. Nu ökar företagets försäljning med 300% det senaste halvåret.

I dagsläget har förertaget  gjort affärer för över 50 miljoner kronor med kunder som Skanska, Riksbyggen, Peab, Stena Fastigheter, HSB för att nämna några.

OurGreenCar erbjuder en ny typ av bilägande.

Användarna har fortfarande närhet till fordonen som står i eller utanför boendet men utan att behöva oroa sig över tvätt, service, besiktning, däckbyte, försäkringar, etc.

Nu växer man och satsar på Göteborg. Man har etablerat två bilpooler där samt gjort flertalet affärer med etablering längre fram med några av de största fastighetsaktörerna i Göteborg, bland annat med Platzer Fastigheter.

– Vår gröna mobilitetslösning har kommit att bli en standard hos majoriteten av våra kunder när hållbarhet och kundupplevelse är i fokus. Samtidigt värnar vi om att erbjuda slutkonsumenterna attraktiva hyrestariffer så att det blir en bilpool för allas plånbok, säger Kenneth Falk, Medgrundare / Säljansvarig.

OurGreenCar:

Tillhandahåller en fordonspool bestående av både bilar, cyklar, lådcyklar och mopeder – samtliga drivna på 100% förnybar energi.

Lösningen riktas till kundsegmenten:

Kommun, bostadsrättsföreningar, företag och nyproduktion. Genom att följa Naturskyddsföreningens hårda krav på persontransporter har vi blivit märkta med Bra Miljöval.

Det innebär att entreprenörer, byggherrar och kommuner kan erbjuda sina tilltänkta användare en modern hållbar mobilitetslösning som komplement eller ersättning för det traditionella bilägandet.