Nyheter

Acronis vill utbilda en miljon personer inom cyberskydd till 2022

Acronis lanserade i förra veckan det nya utbildningsprogrammet Acronis #CyberFit Academy. Utbildningsprogrammet är ett program för utbildning och certifiering som vänder sig till Acronis partners.

Förutom kurser för partners kommer Acronis #CyberFit Academy också att erbjuda program för slutanvändare. Ambitionen är att utbilda en miljon personer till 2022.

Utbildningen fokuserar på områdena teknik, utveckling och försäljning och syftar till att öka kompetensen hos Acronis partners ytterligare inom cyberskydd för att kunna hjälpa kunder med skräddarsydda lösningar.

I samband med starten av Acronis #CyberFit Academy, kommer alla kurser och all certifiering under 2020 ges till befintliga partners kostnadsfritt. Kurserna kommer finnas tillgängliga via Acronis Partner Portal och kommer att vara direkt integrerad med Acronis huvudprodukter.

Träningen sker online i olika delar för att underlätta en kontinuerlig inlärning.

–Framgångarna för Acronis bygger på de framgångar som våra partners har vilket gör det extra viktigt för oss att ha en aktiv och skalbar utbildningsplattform som täcker Acronis hela ekosystem. Genom att leverera värdefullt innehåll på ett förenklat sätt direkt till tjänsteleverantörer, deras personal och deras kunder kan Acronis förse partners med nödvändiga verktyg för framgång, säger Serguei Beloussov, Acronis grundare och VD.