Nyheter

SEATS företagsförsäljning ökar

SEATs långsiktiga strategi och kontinuerliga satsning på gasdrivna fordon bär frukt, på en svikande företagsmarknad* ökar varumärkets företagsförsäljning markant.

SEAT Sveriges Fleet Sales Manager, Marcus Akmal, förutspår fortsatta framgångar med en mix av hållbara drivlinor från SEAT och CUPRA så som plug-in hybrider, gasfordon och rena elbilar.

SEATs företagsförsäljning ökar med 45% samtidigt som den totala företagsmarknaden* i landet tvärtemot går nedåt med -10,3%

SEAT ligger 1:a i antalet registrerade gasfordon på svenska marknaden, det motsvarar en andel på 35%

Framtidens klimatsmarta fordonsflotta är en mix av hållbara technologier och drivmedel

Av 2870 st. registrerade gasdrivna fordon under 2020 har SEAT levererat över 1000 st., det motsvarar ca. 35% av alla registrerade gasbilar hittills i år. Det gör att SEAT kvalar in på en 1:a plats i den totala registreringsstatistiken i Sverige inom gasbilsförsäljningen.

SEAT Sveriges Fleet Sales Manager, Marcus Akmal, förklarar framgången:

– Tack vare vår starka närvaro samt långsiktiga och kontinuerliga arbete med gasbilar så lyckas vi öka våra andelar på en fallande marknad vilket är mycket glädjande, Marcus fortsätter: Nu med introduktionen av plug-in hybrider från både SEAT och CUPRA, tillsammans med rena elbilar och vårt starka utbud av gasdrivna modeller, står vi oss väl rustade inför framtiden.