Nyheter

Carsmart samarbetar med Infobric för förvaltning av kommersiella fordon

Carsmart som ägs av KG Knutsson AB har ingått ett strategiskt samarbete med Infobric (tidigare TelliQ) att skapa en bred helhetslösning för kunder som efterfrågar en smidig körjournal och andra smarta tjänster som underlättar förvaltning av kommersiella fordon (Fleet Management).

För att kunna erbjuda sina kunder ökad service och bättre tillgång till fler tjänster har Carsmart valt att samarbeta med Infobric som sedan i början av 2020 äger TelliQ.

– Tillsammans med Infobric har vi möjlighet att erbjuda våra kunder ökad service och ett bredare utbud av produkter och tjänster. Vi är glada och ser fram emot ett långsiktigt samarbete, säger Erik Bengtsson, produktchef för Carsmart på KG Knutsson AB.

Infobric är, efter köpet av TelliQ, en av de största aktörerna på den svenska Fleet Management marknaden som jobbar med att underlätta hanteringen för bland annat kommuner och företag med en mobil arbetsflotta och stora fordonsparker.

Tillsammans med Carsmart blir man ännu starkare och kan erbjuda ett större utbud av produkter och tjänster som bidrar till att effektivisera administration och styrning, att minska kostnader och miljöpåverkan samt att underlätta för uppföljning av säkerhet.

 – Genom vårt samarbete med Carsmart blir vi ännu starkare och kan fortsätta att jobba med att underlätta fordonsvardagen för våra kunder, säger Joakim Lindqvist, vd Infobric Fleet.

Samarbetet mellan Carsmart och Infobric innebär bland annat att kunder som använder körjournalen Easyroad från KGK kommer flyttas över till Infobric:s system.