Nyheter

Workfront utses till ledare inom Collaborative Work Management Tools

 Workfront, work management-plattformen för det större företaget, utses som en Ledare av det oberoende undersökningsföretaget Forrester i deras senaste rapport ”The Forrester Wave™: Collaborative Work Management Tools, Q4 2020. Workfront får en topplacering i kategorin Befintligt Erbjudande, och i rapporten framgår det även att företagets funktioner för större företag är deras främsta styrka.

Ladda ned rapporten här för att se hela utvärderingen.

Forresters analytiker analyserade nio av de mest framstående leverantörer för deltagande och genomförande i en omfattande utvärdering där analytikerna värderade företagens förmåga.

I rapporten utses Workfront till en ledande leverantör tack vare styrkor inom tre kategorier:

Företagets funktioner för större företag, innehållssamarbete och analys.

Funktioner för större företag

Workfront erbjuder de starkaste funktionerna för större företags operativa ekosystem. Till skillnad från sina konkurrenter har Workfront alltid lagt störst fokus på de större företagens utmaningar. Med en implementering som börjar på specifika avdelningar genom individer och team, erbjuder Workfront robusta planerings- och spårningsfunktioner för att stödja planerat arbete. Av de leverantörer som ingår i denna utvärdering, erbjuder Workfront de mest omfattande funktionerna för portföljhantering, resurshantering och budgethantering.”

Innehållssamarbete

”Innehållsamarbetet är omfattande då det stöder ett brett utbud av filtyper, dynamiskt innehåll och arbetsflöden för godkännande och granskning.”

Analys

”Workfronts analysfunktion gör det möjligt för användaren att utnyttja metadata och integrerade fält för att skapa rapporter. Fusion, som är Workfronts integrationsplattform, tillåter användaren att inkludera tredjepartsdata för att bygga skräddarsydda rapporter. ”

I rapportens strategikategori fick Workfront även betyget 5 av 5 möjliga i fyra av fem kriterier, inklusive produktvision, plan för utförande, partnerekosystem och planerade förbättringar. I rapporten står det att ”…[Workfronts] produktutbud är utmärkt…”

– Det har varit ett mycket händelserikt år för Workfront, där vi har uppnått tydlig differentiering och etablerat oss som det ledande work management-valet för större företag. Vi tror att Forresters nya rapport stärker vår position som både det verktyg för samarbetshantering flest föredrar, men också som en värdefull affärspartner till några av världens största och mest innovativa företag. Vi ser fram emot fortsatt samarbete med våra kunder, medarbetare och partners för att driva work management-frågan framåt, säger Alex Shootman, VD på Workfront.

Förutom att få utmärkelsen som ledare i den senaste Forrester Wave™, genomförde Forrester Consulting en beställd Total Economic Impact ™ -studie  på uppdrag av Workfront. I studien framgår det att Workfront med sina verktyg bidrar till ”omfattande produktivitetsförbättringar” för företag och organisationer, vilket också sparar miljontals dollar och ger en avkastning på investerat kapital på sammanlagt 285 procent. I mars utsåg IDC, ett annat oberoende undersökningsföretag, Workfront till ledare inom MarketSpace: Worldwide Work Management och Project and Portfolio Management 2020 Vendor Assessmen

Om Workfront:

Workfront är en work management-plattform för det större företaget, som hjälper människor att prestera på topp så att företaget kan växa och utvecklas i den digitala världen. Workfront är en plattform för människor, där team knyts samman och som enkelt kan integreras med befintliga applikationer och system. Tack var möjligheten att se, mäta och analysera kritiska faktorer som resurser, resultat och prioriteringar skapas en samsyn inom företaget och en tydlig bild av varför respektive medarbetares jobb har betydelse. Workfront har hjälpt tusentals företag som BT, Cisco Systems, Comcast, Fender Musical Instruments Corporation, Fossil Group, TSB och Trek, att öka intäkter, förbättra medarbetares och kunder upplevelser och minskat kostnader. Besök www.workfront.com om du vill veta mer om hur Workfront kan hjälpa ditt företag att utvecklas.