Nyheter

HCL tecknar avtal med Airbus kring digitala arbetsplatstjänster

Teknologiföretaget HCL Technologies, har tecknat ett femårigt avtal med Airbus kring digitala arbetsplatstjänster. HCL kommer att upprätta en moderniserad digital arbetsplats för att förbättra användarupplevelsen och servicekvaliteten för majoriteten av de Airbus-anställda globalt.

HCL har utsetts till Airbus föredragna partner, då de kan erbjuda den bredaste kombinationen av standardfunktionalitet och innovationsmöjligheter för att generera större effektivitet och snabbare marknadsledtid.

HCLs Fluid Workplace Model kommer göra det möjligt för Airbus att distribuera den senaste digitala teknologin och snabbt förenkla Airbus befintliga IT-processer, samt optimera leveranskostnaderna, med hjälp av unika end-to-end-hanteringstjänster för att omfatta hela landskapet av informations- och driftteknologi.

– Vi är mycket glada över att få arbeta med Airbus som en viktig strategisk partner i deras digitala arbetsplatstransformation. Kombinationen av HCLs omfattande transformationskompetens och ledaregenskaper inom IT- och OT-landskap kommer att göra det möjligt för Airbus att ligga i framkant inom innovation och leverera ledande användarupplevelser, säger Sandeep Saxena, Executive Vice President (UK&I, France & Benelux) för HCL Technologies.