Nyheter

Sex bussbolag blir ett

Björks Buss, Lindbergs Buss, VS&Perssons, Siljan Buss kommersiella verksamheter och Flygbussarna Charter samt Båtbussarna slås nu ihop under varumärket Merresor.

– Vår styrka ligger i vår lokala närvaro, med sammanslagningen blir vi en betydligt större aktör där vi kan dra nytta av våra resurser och samarbeta på ett nytt sätt. Att samla våra lokala bussbolag under namnet Merresor gör att vi kan erbjuda hållbara och trygga resor med en bättre helhetsupplevelse för våra resenärer, säger Jörgen Karlsson VD på Merresor.

Bussarna håller på att omprofileras och snart kommer uniformerna att bytas ut. En ny användarvänlig webbsida www.merresor.se gör det enkelt att boka bussresor och skräddarsy resor efter behov.

– Vi befinner oss just nu i en mycket tuff period. Men när vi kommer kunna få resa som vanligt igen så kommer man enkelt kunna boka en bussresa på vår webbsida för att se hockeylaget vinna på bortaplan eller låta kollegorna på företaget kicka igång det nya året i en avlägsen trädkoja i skogen. Vi kommer också erbjuda tilläggstjänster som hotellbokningar, biljetter till evenemang och catering ombord på våra bussar, fortsätter Jörgen Karlsson.

Resenärerna kommer även fortsättningsvis att möta samma vänliga personal och bekväma bussar. Under pandemin har vi också vidtagit extra åtgärder för att säkerställa en trygg resa och följa Regeringens restriktioner.

– Vi lyssnar på resenärernas behov och vill ge dem smarta och trygga lösningar över hela landet. Och för oss på Merresor är det lika viktigt att göra ett starkt intryck på människor som att göra ett minimalt avtryck på miljö och i plånbok. Med omtanke om våra anställda, kunder och kommande generationer, avslutar Jörgen Karlsson.