Nyheter

Tankmobil väljer ABL arbetsbelysning till sina fordon

Tankmobil har mer än 60 års erfarenhet av att utveckla, konstruera och tillverka högkvalitativa och kundanpassade tank- och bulkfordon. Fordonen tillverkas utifrån kundens önskemål, men när det kommer till arbetsbelysning rekommenderar man alltid kunden att välja ABL.

På Tankmobil gör man i stort sett allt själva på plats i verkstaden i Ystad. Varje fordon tillverkas utifrån kundens specifika önskemål.

– I verkstaden finns olika stationer där man gör allt från att böja och slipa plåten till att blästra, måla och montera berättar Ulf Persson som är elektriker och Anders Henriksson, elektriker och inköpare på Tankmobil. Abkati är sedan lång tid tillbaka leverantör till Tankmobil och relationen har alltid varit god.

– Vi beställer löpande klassiska påbyggarkomponenter från Abkati, allt från muttrar, kablar och gångjärn till reflexer, belysning och stänkskärmar, berättar Anders Henriksson. – Vi uppskattar de snabba leveranserna och det faktum att man alltid får ett trevligt och proffsigt bemötande oavsett vem man har kontakt med och i vilket ärende.

När det kommer till arbetsbelysning väljer man ofta lampor från Abkatis ABL-sortiment.

– Vi gillar ABL:s lampor först och främst för att de håller en hög kvalitet! Vi har knappt fått in några reklamationer alls på ABL-lamporna vilket så klart talar sitt tydliga språk, säger Ulf Persson.

– Lamporna är också väldigt omtyckta av kunderna, dels för att de bidrar till en bra och trygg arbetsmiljö, dels för att de drar väldigt lite ström, fortsätter Anders Henriksson.

– Det gör att man kan montera i princip hur många lampor som helst på fordonet utan att behöva vara rädd för att bilen inte ska klara av det.

På Tankmobil föredrar man att använda ABL:s arbetslampor med glaslins då de är lättare att hålla rena och även har en längre livslängd. Övriga saker som man uppskattar med ABL:s lampor är att de har DT-kontakt och att lamporna har låga mått vilket underlättar monteringen i trånga utrymmen.

– Just det här fordonet är utrustat med 4 st ABL arbetslampor och ska inom kort levereras till BN Miljø i Norge, berättar Ulf Persson.