Nyheter

Green Landscaping Group förvärvar norska EF Drift AS

EF Drift grundades 2012 och har utvecklats till ett framgångsrikt företag med huvudfokus på skötsel av gata och väg. Bolaget sysselsätter cirka 20 anställda och är verksamma runt Oslo.

– EF Drift är ett relativt ungt bolag som drivs av skickliga entreprenörer. Bolagets starka operativa fokus är tilltalande för oss och vi ser möjligheter för bolaget att växa på marknaden runt Oslo. Vi ser även möjlighet till samarbete med våra övriga bolag i Norge. Framgångsrika bolag med stark företagskultur är ledord i vårt sökande efter nya kollegor, och här har vi träffat mitt i prick, säger Johan Nordström, koncernchef Green Landscaping Group.

– Vi har följt Green Landscaping Group under en tid och efter dialog fann vi direkt en kulturell matchning som vi vill bygga vidare på. Vi är fortfarande i uppbyggnadsskedet av bolaget och ser fram emot att fortsätta leda och utveckla EF Drift, säger Anders och Espen Egner tillsammans med Anders Faergestad, grundare av EF Drift.

– Jag är nöjd över vår relativt snabba expansion i Norge och idag känns det kul att välkomna EF Drift till Green Landscaping Group, avslutar Johan Nordström.Green Landscaping Group avser förvärva 100 procent av aktierna i EF Drift i närtid och säljarna kommer då att bli delägare i Green Landscaping Group.

På bilden från vänster: Ola Kjos Hadeland Maskindrift, Espen Egner, Anders Faergestad och Anders Egner från EF Drift samt Atle Roll-Matthiesen Green Landscaping Group