Nyheter

McLaren Automotive får ny auktoriserad återförsäljare för de skandinaviska marknaderna

McLaren Automotive fortsätter att utöka sin närvaro i Norden med utnämningen av McLaren Malmö, som ansluter sig till McLarens nätverk som sin 38:e återförsäljare i Europa.

McLaren Malmö ligger i Arlöv mellan Malmö och Lund, strax utanför E6 och E22 och kommer att erbjuda kunderna enkel tillgång till de nya anläggningarna. Det nya McLaren Malmö-showroomet, som drivs av Semler Premium A/S, ett historiskt lyxvarumärke på de skandinaviska marknaderna, kommer att utrustas med den senaste varumärkesidentiteten.

Det nya utställningsrummet och verkstadsanläggningarna kommer att öppnas under tredje kvartalet i år, men Semlers säljteam arbetar redan med kunderna för att tillgodose deras behov och vägleda dem om de många skräddarsydda färger, detaljer och alternativ som finns tillgängliga i McLaren-sortimentet av nya GT, Supercars och Ultimate-modeller.

– På McLaren Automotive fokuserar vi på att ge nuvarande McLaren-ägare och framtida kunder den bästa upplevelsen och servicen och för att vidareutveckla detta är vi glada att meddela att Semler Premium kommer att bli vår nya partner på de skandinaviska marknaderna. Koncernen har betydande närvaro och erfarenhet på marknaden, både med att sälja lyxbilar och högpresterande bilar och leverera avancerad kundservice, Steve Robson, marknadsdirektör i Västeuropa, McLaren Automotive Ltd.

Danska Semler Gruppen har funnits på marknaden i över hundra år och diversifierat sig för att erbjuda en hög kundservice och erfarenhet som passar McLaren-märket och miljön.

– Vi är mycket glada över att ha valts ut av McLaren Automotive Ltd. för att representera detta ikoniska varumärke på den skandinaviska marknaden. Vi ser fram emot att välkomna kunder till vårt nya showroom och erbjuda dem en enastående kundupplevelse, Klaus Frøkjær, Managing Director, Semler Premium A/S

Den nya McLaren Malmö-anläggningen för samman hela Europa, Mellanöstern och Afrika för McLaren Automotive till 38. Globalt representeras lyxsuperbilsföretaget av över 85 återförsäljare över mer än 40 marknader runt om i världen.

Senast presenterade företaget sin helt nya högpresterande hybrid-superbil, McLaren Artura.

Artura är den första McLaren som drar nytta av McLaren Carbon Lightweight Architecture (MCLA). MCLA är designad, utvecklad och tillverkad vid McLaren Composites Technology Center i Sheffield-regionen i England med världens första process och kommer att leda varumärkets elektrifierade framtid.

McLaren Automotive väljer också att samarbeta med likasinnade världsledande företag och organisationer som flyttar fram gränserna inom sina respektive områden.

Dessa inkluderar AkzoNobel, Ashurst, Dell Technologies, Gulf, Pirelli, Richard Mille och Tumi.