Nyheter

Pär Möller, Head of eMobility Nordic på E.ON, ordförande i OurGreenCar

Redan 2018 etablerades en tät relation med E.ON Energilösningar Sverige AB när OurGreenCar som ett av fem bolag kom med i E.ONs dåvarande startup-accelerator “E.ON Agile”.

Den goda relationen mynnade sedan ut i att E.ON investerade i mobilitetsföretaget.

Tre år senare tar OurGreenCar in Pär Möller, Head of eMobility Nordic på E.ON, i styrelsen som ordförande för bolaget.

– OurGreenCar är ett expansivt bolag med en bevisligen attraktiv tjänst och företaget har på kort tid knutit till sig såväl nationella som internationella bolag som kunder. Att gå in som styrelseordförande och vara med och påverka bolagets utveckling gällande  eMobility och fordonspooler, som på många sätt går hand i hand, ska bli mycket spännande, säger Pär Möller. 

– Vi är väldigt flexibla och kundfokuserade, och brinner mycket för att hitta den bästa lösningen för kunden, vilket gör att det känns extra kul att få in en person som Pär, som också har en kundfokuserad roll på E.ON. Således infinner det sig en ömsesidig förståelse för hur vi bedriver våra verksamheter, säger Kenneth Falk, medgrundare och säljansvarig på OurGreenCar.

E.ON och OurGreenCar har idag flera gemensamma och kommande projekt där kunderna önskar bilpool, men laddinfrastrukturen inte än finns på plats, och vice versa.

Pär kommer närmast från positionen som vd för E.ON Biofor AB, biogasproduktion och fordonsgasförsäljning.-