Nyheter

Implenia signerar nytt långtidskontrakt med Renta

– Vi har tydligt märkt att Renta vill vara med och bygga utmanande projekt och vi har varit nöjda från start. Vår maskinavdelning har ett tätt samarbete med Renta, i såväl Stockholm som Varberg, säger Peter Claesson, Områdeschef Syd, Varberg Implenia.

Projekten Renta är involverade i just nu::

Bussterminalen i Katarinaberget, Stockholm

Bergtunnlarna i Johannelund, Stockholm

Lundatunnlarna, Stockholm

Nya tunnelbanestationen Södra Hagalund, Stockholm

Renoveringen av järnvägsnätet Getingsmidjan, Stockholm

Elförbindelsetunneln mellan Anneberg och Skanstull, Stockholm

Lilla Lidingöbron

Västkustbanan, Varberg

– Deras kvalitetstänk lirar fullt ut med vårat och vi har hela tiden känt att det här borde vara ett avtal utan slut. Åtminstone ska vi göra allt för att den här matchen aldrig ska ta slut, säger Johny Karlsson, Säljare Renta Varberg.