Nyheter

eCarExpo gör elbilsmässa i Danmark

eCarExpo premiäröppnar som hybridmässa i höst i Danmark. Den 29-31 oktober arrangeras Nordens ledande elbilsmässa i Øksnehallen i Köpenhamn då de senaste nyheterna kring laddbara elbilar och laddprodukter ska visas och provköras.

eCarExpo kan samtidigt följas i öppna webbsändningar på den digitala mässplattformen ifairs.

Mässan öppnas av Trafikminister Benny Engelbrecht och arrangeras i samarbete med FDM (Federation of Danish Motorists, som är motsvarigheten till svenska Motormännens riksförbund) och Region Hovedstaden (Köpenhamn).

– eCarExpo har varit en succé som mötesplats för konsumenter och elbilsindistrin och Göteborg och Stockholm och Göteborg. Nu är det Danmarks tur, och vi är stolta över att göra detta med FDM som huvudsponsor och Region Hovedstaden som partner, säger Camilla Messer Thomsen, projektledare för eCarExpo Danmark.

Elbilsmässan kommer därefter åter till Göteborg 3-5 december och till Stockholm 4-6 februari 2022.