Nyheter

HCL Technologies väljer RISE with SAP – stärker det strategiska partnerskapet med SAP

HCL Technologies (HCL) har valt RISE with SAP för att ytterligare modernisera företagets digitala landskap. Som strategisk partner till SAP kommer HCL att använda detta partnerskap för att hjälpa sina kunder genom att leverera båda företagens kombinerade erfarenheter av transformation till molnet.

Genom det utökade partnerskap kommer HCL anta rollen som både en konsumentbaserad och global strategisk servicepartner för RISE with SAP.

Som konsument HCL kommer att implementera RISE with SAP för att stärka den digitala i sin globala verksamhet. Som partners kommer HCL och SAP att öka sitt strategiska engagemang för att distribuera fullstack-ramverket för RISE with SAP tillsammans med #HCLCloudSmart-erbjudandet av molnlösningar för industrin, för att driva kostnadseffektiv modernisering av affärsprocesser för företag över hela världen. Som en verkligt mångfacetterad SAP-partner fortsätter HCL att påskynda kundernas resa mot att bli ett intelligent företag som använder SAP S/4HANA-referensarkitektur.

– RISE with SAP uppvisar ett starkt momentum kring adoptering. Genom att tillföra sin ovärderliga erfarenhet av implementering, expertis och lösningar kommer globala partners som HCL att ytterligare påskynda denna riktning, säger Christian Klein, VD, SAP. Tillsammans hjälper vi våra kunder att växa under sina resor mot affärstransformation.

– På HCL har vi konsekvent moderniserat våra digitala tillgångar för att kunna vägleda våra kunder baserat på våra egna erfarenheter och tillämpade spetsteknologiska innovationer, säger C. Vijayakumar, VD, HCL Technologies. Vårt beslut att anta RISE with SAP är ett annat strategiskt exempel på denna avsikt. Jag är övertygad om att denna färd mot affärstransformation, som nyttjar RISE with SAP och vår arsenal av unika IP-lösningar, expertis och lösningsförmågor, avsevärt kommer förbättra vår portfölj och ledarskap inom digital transformation.

SAP och HCL har arbetat tillsammans i över två decennier genom att stödja företagens behov när deras viktiga applikationer och processer flyttas till molnet. Båda företagen kommer att samarbeta vidare genom en gemensam go-to-market-plan som hjälper kunderna att förnya och överföra sina affärskritiska element, funktioner och applikationer till molnet.