Nyheter

De första Heavy-Duty färisterna, som tillverkas i betong och galvaniserat stål levererade

LHFENCE har skrivit leveransavtal med PEAB Anläggning AB för att leverera 5st färister av Heavy-Duty modell. Färisterna levereras till ombyggnaden av E20 i Västa Götaland, etapp Tollered-Ingared.

Patric Yxklint som är säljare för LHFENCE i Sverige , säger att detta är en milstolpe i företagets historia:

– Vi har i anslutning till det stora E20 projektet fört många dialoger med Trafikverkets olika representanter och gjort små justeringar på en välutvecklad produkt, som nu möter Trafikverkets alla krav, säger Patric.

– Färisterna är av Heavy-Duty modell, som har en bärighet på upp till 24 tons axeltryck. Vi är givetvis mycket glada över denna nyhet, som kommer att ta våra färister till en helt ny nivå. Lars på LHFENCE har gjort ett jättejobb med konstruktionerna och nu har vi en riktig Heavy-Duty färist att erbjuda, fortsätter Patric.

HFENCE tillverkar professionella modulbaserade färistlösningar, som levereras över hela nordeuropa. En färist är ett ”typ” av galler som är nedgrävt i marken/vägen, för att hindra djur att passera där.

LHFENCE grundades 2010 av Lars Höjgaard och idag innefattar produktportföljen hela 6st olika modeller i modulbaserade mått och belastningsklasser från 3,5 ton upp till 24 tons axeltryck.

Färisterna är optimerade i förhållande till hållbarhet och konkurrenskraftiga priser för både markägare och stora anläggningsprojekt.

Mer information på:

www.färisten.se