Nyheter

Folkfest, branschutställning och underhållning på Trailer Trucking Festival 2021

Mantorp Park bjöd på folkfest, branschutställning och underhållning under fredag till lördag 8–9 oktober på Trailer Trucking Festival 2021. Festivalen blev ett framgångsrikt event för belysningsexperten Strands Lighting Division med en lyckad lansering för den nya belysningsserien Dark Knight.

Under två dagar var det totalt 14 850 personer som besökte Trailer Trucking Festival. Strands monter hittades bredvid Strands-ambassadörerna och deras unika fordon. I montern samlades både branschfolk och privatpersoner för att titta på Strands sortiment men framför allt för att lära känna den nya belysningsserien Dark Knight live.

Dark Knight-serien som såg rampljuset i somras är en helt ny typ av belysningsserie med mörk design och hög prestanda. Med mörkt tonade linser, mörka materialval och komponenter. Skapade för alla behov och fullmatade med extrem kraft och värdefulla funktioner.

– Det har varit en superlyckad lansering för Dark Knight-serien och en stor anslutning i montern. Det har varit fantastiskt att få träffa alla besökare, säger Matilda Artursson, Marknadskoordinator på Strands Lighting Division.