Nyheter

Corporate Fiber utser 5G Radiochef

Corporate Fiber leder utvecklingen av digital infrastruktur hos större, moderna fastighetsbolag i Sverige. Uppkoppling och konnektivitet (Fiber, Internet, Wifi och 5G Indoor) genererar betydande värde och hållbarhet för fastighetsägare och dess hyresgäster.

Infrastrukturplattformen och PropView® skapar förutsättning för framgångsrik digitalisering för skolor, äldreboende, sjukvård och publika byggnader såväl som för kommersiella hyresgäster samt inte minst klimatsmart fastighetsstyrning.

Som ett naturligt steg nu när engagemanget för 5G ökar inne i fastigheterna, förstärker Corporate Fiber kompetensen och företagsledningen med Mickael Lauritsen som ny 5G Radiochef. Mickael är ett välrenommerat namn inom telekomsektorn och har lång erfarenhet från Nokia och Motorola. Han är en av de ledande lösningsarkitekterna i Europa för end-to-end lösningar för företag och organisationer.

Mickael har erfarenhet från lösningar inom olika branscher med inriktning på privata och publika 4/5G nätverkslösningar i samarbete med operatörerna.